top of page

BORELING

Echo's van een gebroken jeugd

BORELING - voorkant.png

Na een eenzame kindertijd vindt de jonge tiener Martin steun en kameraadschap bij een leraar van zijn lagere school. De tol die hij daarvoor betaalt is hoog. In de jaren erna verwerkt hij met horten en stoten de pijnlijke gebeurtenissen. Is het dan echt voorbij, of echoën de gevolgen luider in zijn leven dan hij wil toegeven?

De ultieme beproeving dient zich aan wanneer Martins huwelijk op de klippen loopt en de grond onder hem en zijn kinderen lijkt te verdwijnen. Terwijl hij worstelt met systemen en instanties die ongevoelig lijken voor de nuances van menselijke relaties, vindt Martin de moed om op te staan en het juk van zijn jeugd van zich af te schudden.

BORELING is een openhartig en toegankelijk geschreven verhaal over hoe de kindertijd ons vormt voor het leven. De auteur laat bovendien zien dat het leven naast veel narigheid, ook overrompelende schoonheid biedt. En die schoonheid raakt.

“Martin heeft er een werkelijk prachtig verhaal met veel lagen van gemaakt. Ik vind BORELING een dijk van een debuut.”

- Door de Flines, schrijfcoach

"Fraai schrijfwerk!"

- Rob Steijger, redacteur/corrector

Martin baby.jpeg
L-Dopa in theater De Kom.png

Muziek is de bloedsomloop van mijn leven. BORELING is daarom doorspekt met flarden van songteksten. Je vindt ze hier,, met het verhaal erachter.

In The Press

LEZERS OVER BORELING

Na het lezen van Boreling moet ik echt even op adem komen. Wat een goed geschreven en indringend boek. Aan de hand van een (heftig en zeer persoonlijk) levensverhaal krijg je een uitermate kwetsbare kant te zien. En die is er náást alle zakelijk succes. Ontzettend dapper en inspirerend hoe Martin Koot zich in al zijn kwetsbaarheid laat zien. 

Vandaag heb ik het in één keer uitgelezen. Mijn hart heeft gejankt. En ik ook. Dit boek is een altaar. Voor jouw kinderen, voor 'Anna' en voor jezelf.  Diepe buiging.

Ik dacht, ik lees een paar bladzijden en leg het boek dan weg. Dat is niet gelukt. Om half 2 vannacht was hij uit. Wauw, wat een indruk heeft je verhaal/boek op mij gemaakt. Zo mooi geleid, respectvol en liefdevol geschreven. Je boodschap, vertrouw op je kinderen neem ik met mij mee in mijn reis. 

Contact
News and Events

CONTACT

Volg mij

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Stuur een mail

Nieuwsbrief

Je ontvangt na aanmelden direct een welkom-mail. Niet ontvangen? Check dan je spam-box.

bottom of page