top of page

Tjonge...Boreling ligt inmiddels een week in de boekhandels. Hoewel ik mij natuurlijk realiseer dat minder enthousiaste lezers niet in de pen klimmen/hun mobiel grijpen/achter hun toetsenbord gaan zitten, ben ik oprecht onder de indruk van (en blij met!) de reacties die ik krijg van lezers uit allerlei hoeken. Een paar quotes:

 

“Wauw, wat een indruk heeft je verhaal/boek op mij gemaakt. Zo mooi geleid, respectvol en liefdevol geschreven. Je boodschap, vertrouw op je kinderen neem ik met mij mee in mijn reis. Dank je wel.”

 

“… ben helemaal omvergeblazen en van slag. Geen woorden voor wat jij hebt doorstaan en hoe je het hebt kunnen verwoorden.”

 

“Na het lezen van Boreling moet ik echt even op adem komen. Wat een goed geschreven en indringend boek over zijn eigen levensverhaal.”

 

“Vandaag heb ik het in één keer uitgelezen. Mijn hart heeft gejankt. En ik ook.”

 

“Ik heb net Boreling in één ruk uitgelezen, je hebt mij geraakt met je openheid. Ik voel me door jouw verhaal gesteund in herkenbare gevoelens. Hier heb ik flink om moeten janken en dit heeft gelijk iets gerepareerd.”

 

“Uit…… ik moest huilen bij de toespraak van je zoon op jullie bruiloft. Eerste boek in jaren wat ik “bijna” in één adem heb uitgelezen. Dank je wel voor je doorzettingsvermogen, openheid en je onvoorwaardelijke liefde!”

 

“Ben echt beetje de weg kwijt met wat dit voor mij betekent. Mijn verleden heeft nog steeds invloed op hier en nu. Fuck Martin, wat heb jij mij geraakt.”

 

“Boreling in twee teugen uitgelezen…. Prachtig geschreven, hoe je me meeneemt in jouw reis. … dank je wel dat je jouw verhaal zo hebt willen delen.”

 

“… wat een verpletterend boek heb je geschreven! Ik ben het boek gisteren meteen gaan lezen en kon het niet meer wegleggen … ik wil je zeggen dat ik jouw boek echt indrukwekkend vind. Genadeloos eerlijk en raak geschreven… raker dan dit kunnen woorden zelden zijn.”

 

“Ik heb het praktisch in één ruk uitgelezen. Ik vind het zeer indrukwekkend. Het verhaal van je eigen jeugd is al dramatisch, maar dan is de lezer nog maar op de helft. Wat er daarna allemaal met je eigen kinderen gebeurt … is verpletterend.”

Wat wil je als schrijver nog meer, behalve méér lezers bereiken?


Heb je Boreling gelezen en ben je erdoor geraakt? Dan begrijp je dat de boodschap(pen) die in Boreling zit(ten) is/zijn het waard om gelezen, gehoord en begrepen te worden. Dus laat het mij weten, maar vertel het vooral verder! Als onbekend auteur moet dit boek het hebben van mond-op-mond reclame en reviews...

Comments


bottom of page